Sughosa Ayurveda en Yoga

Registraties en vergoedingen

Beroepsvereniging

De LVNT is een beroepsvereniging die kwaliteit en vertrouwen belangrijk vindt. De LVNT therapeut leeft en handelt vanuit een fundamenteel vertrouwen in het zelfhelend vermogen van de mens. Dit is de natuurgeneeskundige basis waarop de therapeut cliënten steunt in hun ontwikkeling en heelwording. Vanuit deze grondhouding ondersteunt de LVNT haar leden en is zij een kwaliteitskeurmerk voor cliënten en zorgverzekeraars. 

Internationale beroepsvereniging

Het Fachverband Klang is een internationale beroepsvereniging voor professionals, die de Peter Hess klankmethode toepassen. De beroepsvereniging draagt bij aan de professionalisering van deze methode met kwaliteitszorg, projecten en onderzoek. Het Fachverband Klang houdt de ethiek- en kwaliteitsrichtlijnen van de koepel Freie Gesundheidsberufe aan en ondersteunt haar leden met expertise, mentorschap en een groot netwerk. Het Fachverband Klang kent leden, die de uitgebreide ‘Peter Hess Klangmassageausbildung’ hebben gedaan, een certificaat met beroepskwalificaties toe.

Kwaliteitsregister

RBCZ is hét onafhankelijke kwaliteitsregister voor erkende zorgverleners met een holistische benadering. 

Vergoeding zorgverzekering

Als ayurveda en ayuryogatherapeut heb ik een geldende licentie bij de RBCZ en kun je afhankelijk van je aanvullende ziektekostenverzekering in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding. Raadpleeg bij twijfel altijd je zorgverzekeraar.

Klachten/geschillen

De Geschillencommissie Complementaire Gezondheidszorg behandelt klachten van cliënten tegen zorgaanbieders van complementaire geneeswijzen, die ingeschreven staan bij het SCAG.

Registratie praktijk

KvK nummer 87461110
BTW-ID NL004421404B38
AGB code 90092982 praktijk
AGB code  90116607 zorgverlener

Opleidingen

Als therapeut ben ik opgeleid in 
Ayurveda als Ayurvedic practitioner bij EISRA https://www.eisra.nl/
Ayuryoga als Ayuryoga therapist & teacher bij Stichting Ayuryoga NL https://ayuryoganederland.nl/
Klankmassage als klankmasseur bij Peter Hess Institut https://www.peter-hess-institut.de/